آموزشگاه آشپزی

سلام بانو محمودی مدیریت آموزشگاه آشپزی کیک صورتی ، متولد فروردین۱۳۵۶ هستم. تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مامایی به اتمام رساندم و به دلیل علاقه بیش از حدم به هنر وارد رشته های هنری من جمله اموزش اشپزی و شیرینی پزی شدم و اینکار را بصورت غیر حرفه ای تا پنج سال پیش انجام دادم و از پنج سال پیش بصورت حرفه ای وارد این عرصه شدم و در نزد اساتید بزرگواری همچون استاد حمیدرضا رنجبر اشپزی مدرن و کلاسیک را اموختم و همیشه در پی اموخته های جدید در نزد اساتید این عرصه بودم تا اینکه بدلیل علاقه بیش از حد خود به این رشته در صدد افتتاح اموزشگاه صنایع غذایی بر امدم و عاشق اموختن و دادن اطلاعات اموخته شده خود بصورت تمام و کمال به ن مملکت خود هستم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنم. بیشتر بخوانید . . .

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی کیک صورتی

چرا دریافت مشاوره یا برنامه درمانی از متخصصین گفتار درمانی از سنین پایین توصیه می‌شود؟

خدمات ساختمانی و لوله بازکنی کیایی

آدسا نماینده رسمی لُگراند فرانسه در ایران

بصورت ,رشته ,سال ,بیش ,علاقه ,پیش ,این عرصه ,حرفه ای ,و در ,پنج سال ,شیرینی پزی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tehtour brickfacade Carlos's style amtogasen emusic5 James مهندسی مكانیك dazeculu honarlux rabit